TERRACYCLE NEWS

ELIMINATING THE IDEA OF WASTE®

Miljøinitiativ for Aktiv mot kreft

Include Norway
Ronny Thoresen har startet et miljøvennlig innsamlingsprosjekt for Aktiv mot kreft gjennom TerraCycler.  Ronny samler inn brukte kapsler fra sin Tassimo varmdrikkmaskin både hjemme og på jobben og sender dette til TerraCycler. Som takk for hjelpen med å spare miljøet gir TerraCycle et bidrag til en selvvalgt veldedig organisasjon. Ronny har valgt Aktiv mot kreft. TerraCycle er en bedrift som fokuser på gjenvinning av avfall som anses som vanskelig å gjenvinne, og som ellers ville endt opp på søppelfyllinger eller bli forbrent. I Norge er TerraCycles første samarbeidspartner varmdrikkmaskinkonseptet Tassimo. Tassimo oppfordrer sine brukere til å sende inn sine brukte kapsler og folieemballasje til TerraCycle istedenfor å kaste dette.
I tillegg til å ta vare på miljøet ønsker TerraCycle å gi noe tilbake til samfunnet og donerer derfor en viss sum pr mottatte avfallsenhet til selvvalgt veldedig organisasjon.
Ronny Thoresen fra Sarpsborg ble en av de første som hjalp til med å gi dette avfallet nytt liv. Han valgte Aktiv mot kreft som den veldedige organisasjonen som skulle motta støtte for hans innsamling.
Jeg er i gang med et innsamlingsprosjekt for Aktiv mot kreft. Begge mine foreldre har gått bort som følge av kreftsykdom, og dette er for meg et meget viktig formål. Prosjektet sponses av venner og bekjente mot at jeg i august sykler Birkebeinerrittet”
Ronny Thoresen har også opprettet innsamlingsprosjekt på mittbidrag.no. 
Vi takker Ronny for flott initiativ og ønsker ham lykke til i Birkebeinerrittet 2012!
Les mer om prosjketet her: